Онлайн магазин “PLITKITE” продължава да обслужва своите клиенти, сигурно и бързо. Поръчайте от нашите артикули. Ще ви бъдат доставени на адрес или до офис на “СПИДИ”. Пазарувай онлайн!

Прически

Прически с плитки

Ако ви предстои по-тържествен повод и имате съмнение дали да изберете официална прическа с плитка, то махнете колебанията и просто го направете. Можете да добавите и цветя за акцент или друг вид аксесоар за косата. Несъмнено ще бъдете много женствена и привлекателна.

Разкошна прическа за парти

Свързваме бохо плитките с небрежния стил на пролетта и лятото, но се оказва, че те намират своето място дори в бляскавите визии за парти сезона. Само си представете съчетанието от нисък кок и плитка, плюс няколко свободни кичура, обрамчващи лицето. Звучи красиво, нали?

Прическа небрежен кок с плитка

Прибраната коса е доста предпочитана за този тип поводи, тъй като те предразполагат за много танци и забавление, през което искаме косата да е събрана и то по възможно най-стабилен начин. Уверете се след излизане от фризьорския салон дали косата ви е достатъчно стабилно хваната, за да може да издържи през цялата нощ.

Прически за бала

За да сте неотразими на абитуриентския си бал прическата ви трябва да е на ниво! Да си избереш красива прическа понякога не е лесно. Актуални ще са раздвижените прически. Къдриците и коковете са едни от най-предпочитаните варианти за оформяне на косата за бала. Ако предпочитате кокът ви да не е стегнат и класически, има много начини да го раздвижите. В него могат да се вплетат небрежни къдрици, така че косата да добие още повече обем, а визията ви – повече нежност и женственост.

Препоръчваме ви

Видове прически

Пролетна прическа

Прическа за вашия бал

Прическа небрежен кок с плитка

Прическа небрежен кок с плитка

Разгледай магазина

Стилна прическа

Прическа чар

Прическа за ценители

Тийн прическа