Мини количка

About us

 ПЛИТКИ, ПРИЧЕСКИ & АКСЕСОАРИ

  КОИ СМЕ НИЕ:

Plitkite.com е вече и онлайн магазин за дамски и детски аксесоари. При нас може да откриете голямо разнообразие от портмонета, бижута, различни етерични масла и грижа за косата, аксесоари за коса и подръжка. В нашия онлайн магазин може също да намерите модни аксесоари-фиби, шноли, щипки, диадеми, ленти за коса, , фуркети, , както и изкуствена коса и канекалон. Артикулите са различни цветове и форма , подходящи дами от всички възрасти , които искат нещо на достъпна цена или просто искат да изглеждат различно. Ние постоянно обновявамне своите предложения , за да може да отговорим на предпочитането и различният вкус на клиентите.

Прически Плитки и Аксесоари предлага услуги във фризьорството от 200.. , като главната ни цел да се развиваме и да представяме нови идеи за прически с плитки и качествени изкуствени коси , като вече 10 години развиваме своята дейност. Ние ви предлагаме 100% гаранция с материалите, с които работим, като може да избирате между множество от аксесоари в допълнение. Вече сме и с обновен сайт и нов онлайн магазин, в който ще намерите подробна информация за всичко за косата за грижа и подръжка.

Прически Плитки и Аксесоари ви предлага:

• Афроплитки с канекалон

• Плитки с прежда

• Плитки стил омбре

• Плетене на негърски плитки с конци

• Прически с плитки

• Прическа небрежен кок с плитка

• Различни парти прически

• Прически за бал

1. Плетене на афропликти с канекалон Предлагаме ви плетене на афроплитки с канкелон, с 100% качествен канекалон, избирайки между разчлични цветове, може да съчетваем няколко цвята или да предложим стил омбре. Всички видове канекалон може да разгледате на страницата ни, в секция Канекалон.

2. Плетене на афроплитки с прежда Предлагаме плетене на африкански плитки спрежда, като ви даваме избор из между голямо разнообразие от цветове, с допълнителна опция за удължаване. Предлагане на сплитане в един или два цвята.

3. Плетене на негърски плитки с конци Предлагаме плетене на негърски плитки с конци, като включва вграждане с конци и дължина по избор. В черен или друг цвят по избор дебелината на плитката се определя от клиента. Свържете се с нас за повече информация или за поръчка през нашия онлайн магазин.