Blog

Афро плитки

Афро-плитки

Иска ти се визията ти да бъде малко по-атрактивна и интересна?
Разгледайте нашия сайт: http://plitkite.com/

• Сплитане на “боксьорски” плитки – с удължения – за 99.99лв, вместо за 150лв;
• Сплитане на “африкански” плитки на цяла глава – без удължения – за 300 лв, вместо за 400лв;
• Сплитане на “африкански” плитки на цяла глава – с удължения – за 250 лв, вместо за 400лв.
• Сплитане на причекса с плитки – с удължения – 99лв, вместо за 200лв.

Ново!!!

Сплитане на коса с туистър, поставяне на къдрав туистър с техника прикачване – Цена 200 лв

Цената на плитките стандартна дължина е: еднoцветен канекалон.
Необходимо количество от 5 до 10 пакета в зависимост от желаната прическа(дебелината и дължината на плитките).Времетраене 6-8часа.

Плитките се плетат със синтетична коса, която не задържа вода.
По този начин вашата коса не само че не се съсипва, а си почива от третиране със преса и сешоар.Това е най-удобната, най-практичната и най-хубавата прическа.

Ако сте решили да си направите плитки, значи сте попаднали на правилното място.
За миналата и тази година най-популярни са плитките с канекалон /Афро- плитки/.
За да ползвате услугите на нашите плетачи, може да се свържете със нас,
чрез контактната форма на сайта или да ни позвъните!

 

За да ви разясним за този вид плитки сме ви дали малко инфо по-надолу.

 

От само себе си се разбира, че плитките са една от най-горещите тенденции в момента. Синтетичната коса винаги е била опция, но сега косата на канекалона се е превърнала в ориентир за дамите, които искат да изпомпват плитките си. Използването на тези разширения е лесно, защото те са стилни, невероятно меки и издръжливи.

 

Какво е канекалон?

 

За тези от вас, които не са запознати с канекалона, това удължаване на косата е най-доброто за скип стил поради нейния състав. В продължение на 50 години, канекалона е световноизвестно синтетично влакно, направено от модифицирани акрилни влакна, произлизащи от акрилонитрили и винилхлорид. По принцип това влакно е идеално за синтетична коса, защото тя много наподобява човешката коса благодарение на естествената си мекота. Той съдържа набор от свиващи се потенциали и лесно се запечатва с пара и други свързани методи.

 

Поставяне

 

Най-важно е да знаете най-добрия начин да поставите тези фантастични плитки. Най-често срещаният метод е захващането в плитки с канелкалон, което може да се постигне чрез различни стилове. След като сте сигурни в цвета си, бъдете наясно с дебелината на естествената си коса. Изберете по-малки плитки, ако имате по-тънка коса и по-големи за по-дебела коса, за да сте сигурни, че собствената ви коса може да издържи на процеса. Преди да поставите плитките си, уверете се, че косата ви е напълно измита, овлажнена. и се изчерви. Вие също ще искате да сте сигурни, че няма никакви възли и възли. Дайте и на вашия скалп добър масаж.

 

Грижа

 

Имайте предвид, че косата трябва да се смени след максимум 10 седмици, ако все още искате да поддържате здравето на естествената си коса. Докато космите от канекалон могат да издържат на много топлина, трябва да оставяте косата ви да изсъхне, след като използвате лек шампоан, за да ограничите прекомерното излагане на топлина. Ако планирате да запазите плитките си за известно време, има начини да добавите влага към косата си. Маслото от жожоба е много балансирано и овлажняващо масло, което трябва да прилагате редовно на косата си, независимо от разширенията или не! След като веднъж сте сложили плитките си на място, идеалното е да спите с шапка от сатен за  глава, за да поддържате влагата и да поддържате сигурността на красивите си плитки. Разплисквайте косата си с овлажнител, основан на водна основа (без алкохол), ще запази както косата ви, така и удълженията меки.   Канкелоните са не само практични, но и с най-добро качество и привлекателност. Тези плитки ви позволяват да се възползвате от горещите цветови тенденции на сезона, без да се ангажирате  с боядисване. Дайте само намек за цвят, като добавите контрастен цвят към съществуващия си цвят на косата. Добавянето на дълги разширения за канекалони ви дава възможност да играете свободно по отношение на стилистичните си решения, за да можете да задържите кутийките си надолу или да направите стил на дъгата. Можете да запазите вашите кенкелони в същия цвят като вашата естествена коса, но превключете на стила, като експериментирате с различни ширини на плитки.

Продукти от нашия магазин