Мини количка

Нашия блог
Какво не знаем за Boxing Braids или Боксьорски плитки

Летният сезон е в разгара си и морските вълни носят прохлада и свежест, слънцето ни действа магически и дарява кожата ни с приятен загар, леко екзотичен и различен. Освен с изкусителен тен, на плажа искаме да впечатлим и с атрактивна визия – не само в облеклото си, а и в прическата.

Продължи да четешКакво не знаем за Boxing Braids или Боксьорски плитки
Как да научим бързо английски език

Методът Калан (Callan ) е бърз, забавен и лесен начин за изучаване на език в курсовете по английски език за начинаещи и напреднали. Фокусът е върху уменията на учениците да слушат и говорят по време на курсовете по английски език. Системата е британска и е създаден от Робин Калан, като повече от 300 езикови школи по света, използват методиката. За повече информация относно курсовете по английски език, които изпозват Калан метод посетете www.callan.co.uk.

Продължи да четешКак да научим бързо английски език
Прически според формата на лицето

В зависимост от това каква е формата на лицето ви – кръгла, овална, квадратна, сърце или издължена – има прически, с които изглеждате просто неотразими.

Продължи да четешПрически според формата на лицето
Натурални мaсла за здрава коса

Косата изисква специална грижа през летните месеци. Натуралните масла са сред най-ефективните и естествени средства да грижа за косата.

Продължи да четешНатурални мaсла за здрава коса
Африкански плитки. Мода. Как да се грижим за тях

Плитките не са нещо ново, що се отнася до прическите, но това определено не е спряло безброй звезди да ги носят на червения килим напоследък, както и още повече дизайнери да карат моделите си да ги носят по модните ривюта. Разбира се, това ни е вдъхновило да ги носим в ежедневието, но ако сте като нас, ние предпочитаме да ги правим плетенето по-опростено. Ако искате да качите едно ниво и да изпробвате млекарката, двойната холандска плитка и водопада, (вече сте се усвоили рибената опашка, защото … сте толкова добри), определено има още съвети и трикове, които могат да ви помогнат.

Продължи да четешАфрикански плитки. Мода. Как да се грижим за тях
Шесте най-полезни аксесoсари за коса

Шесте най-полезни аксесусар за коса Всички знаем, че косата на жената е нейната величествена слава, но тези шест аксесоари за коса могат да добавят необходимото усещане за всички празнични събития. Аксесоари за коса получават вниманието, което заслужават. Вижте тези шест тенденции, които ще видите в магазините тази година.

Продължи да четешШесте най-полезни аксесoсари за коса

Items 1 to 6 of 9 total

Покажи на страница