Мини количка

Прически
Какво не знаем за Boxing Braids или Боксьорски плитки

Летният сезон е в разгара си и морските вълни носят прохлада и свежест, слънцето ни действа магически и дарява кожата ни с приятен загар, леко екзотичен и различен. Освен с изкусителен тен, на плажа искаме да впечатлим и с атрактивна визия – не само в облеклото си, а и в прическата.

Продължи да четешКакво не знаем за Boxing Braids или Боксьорски плитки
Прически според формата на лицето

В зависимост от това каква е формата на лицето ви – кръгла, овална, квадратна, сърце или издължена – има прически, с които изглеждате просто неотразими.

Продължи да четешПрически според формата на лицето
Африкански плитки. Мода. Как да се грижим за тях

Плитките не са нещо ново, що се отнася до прическите, но това определено не е спряло безброй звезди да ги носят на червения килим напоследък, както и още повече дизайнери да карат моделите си да ги носят по модните ривюта. Разбира се, това ни е вдъхновило да ги носим в ежедневието, но ако сте като нас, ние предпочитаме да ги правим плетенето по-опростено. Ако искате да качите едно ниво и да изпробвате млекарката, двойната холандска плитка и водопада, (вече сте се усвоили рибената опашка, защото … сте толкова добри), определено има още съвети и трикове, които могат да ви помогнат.

Продължи да четешАфрикански плитки. Мода. Как да се грижим за тях
Как да се грижим правилно за косата

За да е красива косата, тя трябва да е здрава. А дългата коса изисква много отдаденост и грижа. Вижте кои са 1-те златни правила, когато говорим за грижа за дългата коса. За да изглежда добре косата, на преден план излизат здравето й и правилната грижа за нея. Какво включва правилната грижа за косата?

Продължи да четешКак да се грижим правилно за косата
Мода прически

5 Item(s)

Покажи на страница