Мини количка

Плащане

Всички цени в магазина са в български лева и имат начислен данък добавена стойност! Начини и условия за плащане Наложен платеж при доставка с куриер

Плащането се осъществява в БРОЙ на куриера, който ще достави поръчаната от Вас стока. Заплащате само крайната стойност на вашата поръчка в сайта без допълнителни такси. Очаквайте телефонно обаждане за потвърждение на поръчката и допълнителни уточнения! Плащане по банков път.

Ако искате да платите чрез банков превод, трябва да изберете този метод в менюто „Избери начин на плащане“ по време на попълването на поръчката. В края на процедурата ще се зареди страница с информация за нашата сметка. Същата информация ще пристигне и като писмо в пощата, която сте посочили при регистрацията. Остава да платите сумата по сметката в удобен за Вас банков офис или да ни я преведете онлайн. Поръчката Ви ще бъде изпълнена, веднага след като парите постъпят в посочената сметка. Този вид плащане е по-бавен от другите, защото изисква технологичното време за превод на сумата и проверка на транзакцията. Очаквайте телефонно обаждане за потвърждение на поръчката и допълнителни уточнения!

Нашата банкова сметка в лева:

Тексим Банк

Титуляр: Емил Тенев

IBAN:BG29TEXI95451006353100

Съни 7 ЕООД може да Ви издаде фактура по сделката, която ще получите заедно със стоката при доствката. За тази цел трява да въведете данни за фирмата клиент при регистрацията или в полето за коментар при осъществяване на самата поръчка. Не се колебайте да се свържте с нас, ако имате затруднения или допълнителни въпроси. Очаквайте телефонно обаждане за потвърждение на поръчката и допълнителни уточнения!