Мини количка

pricheski

Прически с плитки

Ако ви предстои по-тържествен повод и имате съмнение дали да изберете официална прическа с плитка, то махнете колебанията и просто го направете. Можете да добавите и цветя за акцент или друг вид аксесоар за косата. Несъмнено ще бъдете много женствена и привлекателна.

Разкошна прическа за парти с плитки

Свързваме бохо плитките с небрежния стил на пролетта и лятото, но се оказва, че те намират своето място дори в бляскавите визии за парти сезона. Само си представете съчетанието от нисък кок и плитка, плюс няколко свободни кичура, обрамчващи лицето. Звучи красиво, нали?

Прическа небрежен кок с плитка

Прибраната коса е доста предпочитана за този тип поводи, тъй като те предразполагат за много танци и забавление, през което искаме косата да е събрана и то по възможно най-стабилен начин. Уверете се след излизане от фризьорския салон дали косата ви е достатъчно стабилно хваната, за да може да издържи през цялата нощ.

Прически за бала

За да сте неотразими на абитуриентския си бал прическата ви трябва да е на ниво! Да си избереш красива прическа понякога не е лесно. Актуални ще са раздвижените прически. Къдриците и коковете са едни от най-предпочитаните варианти за оформяне на косата за бала. Ако предпочитате кокът ви да не е стегнат и класически, има много начини да го раздвижите. В него могат да се вплетат небрежни къдрици, така че косата да добие още повече обем, а визията ви – повече нежност и женственост.

В зависимост от това каква е формата на лицето ви – кръгла, овална, квадратна, сърце или издължена – има прически, с които изглеждате просто неотразими. Но има и такива, които не са никак обаятелни спрямо излъчването и същността ви, освен ако не сте с овално лице. Ако притежавате този тип форма на лицето, то ще изглеждате добре с всяка една прическа. Как да определим формата на лицето ни? За да определите формата на лицето си, приберете добре косата си назад с лента или на опашка, и анализирайте какво виждате в огледалото. Красивото ви лице трябва да попада в една от петте категории. Овална: Челото може да бъде малко по- широко от брадичката, а дължината на лицето е около един и половина пъти по- широка. Кръг: Изпъкнали, заоблени бузи с еднаква широчина и дължина на лицето. Квадрат: Изпъкнала челюст и квадратна брадичка, като челото и челюстта са приблизително еднакви. Издължена: Често се бърка с овалната форма на лице, макар че продълговатото лице има по- издължена форма, която не е толкова широка, докато овалната – често е с по- тясна брадичка. Сърце: Широко чело и скули с тясна челюст и брадичка.

Видове прически

All the great people

НОВИ ПРОДУКТИ

Гривна от лазурит
Гривна от матиран планински кристал
ГРИВНА ОТ ЧЕШКО СТЪКЛО
ГРИВНА ОТ ПЕРЛИ
ГРИВНА ОТ СТЪКЛО

ТОП ПРОДУКТИ