Мода и Стил

Денят Свети Валентин, неотразими и предизвикателни на празника

Свети Валентин подарък

Отново ще има битки без правила във всички социални мрежи дали да празнуваме или не Свети Валентин. Извънземното е празник или роден. Но вярваме, че тази дата е прекрасен повод да оцветим нашия сив февруари с ярки цветове и за пореден път да кажем на близките си колко много ги обичаме. Отидете на театър или ресторант, или може би си направете пикник у дома със свещи и прочувствен филм. Както е казал Алберт Айнщайн: „Има само два начина да живеем живот. Първото е, че чудеса не съществуват. Второто – сякаш наоколо имаше само чудеса.

Между другото, знаете ли как се празнува този ден в други страни?

Във Франция на влюбените се раздават бижута, както и предлагат ръка и сърце. Въпреки това, Свети Валентин за французите не е празник само на двама любящи хора, но и на всички, които обичат: роднини, приятели, познати. Дават им сладкиши, бельо, шоколадови мусове, лотарийни билети, нарязани на сърца колбаси.

В Холандия на 14 февруари една жена може сама да се приближи до мъж и да го помоли да се ожени за нея. Ако мъжът откаже, трябва да даде на дамата копринена рокля.

В Исландия Свети Валентин символизира страстната любов. На 14 февруари тук се палят огньове в името на сина на Один, Вали (Вили). На този ден момичетата слагат въглища на вратовете на момчетата и окачват малки камъни на вратовете на любимия си, защото за да запалят пламъка на този ден, е необходимо да се появи искра, когато камъкът се трие в камъкът.

В Япония ролите на половете се разменят за празниците – жените често правят шоколади и подаръци и ги подаряват на партньорите си.

Междувременно планирате как да зарадвате своя мъж на Свети Валентин и къде да отидете заедно в този най-романтичен ден от годината, ще ви разкажем за тоалети, които определено няма да го оставят безразличен.

Облечена в червено

Какво друго има да се каже? Свети Валентин е червен празник. Сърца, валентинки, шоколад в червени опаковки. Защо не разхождате любимата си червена рокля? Дори принцесите са щастливи да носят тоалети от тези нюанси.

Стил Диор

Почти всички мъже обожават стила от 50-те години на миналия век върху жените. Действа върху тях като махало на хипнотизатор. Многобройни анкети показват, че силует с тясна талия и пухкава пола вълнува сърцата на силната половина на човечеството. Ако имате форма на пясъчен часовник или круша с тясна талия, не се колебайте да го използвате. Можете да забравите за дънки и оверсайз якета за известно време, да облечете пухкава пола и да зарадвате избраника си. Нека се чувства силен и смел до него.

Розово

Розовите тонове са по-нежни и романтични от червените. Ето защо, ако искате да очаровате не с агресивна сексуалност, а с мекота и нежност, носете розово. Между другото, розовото от различни нюанси носи различно послание. Колкото по-богат е цветът, толкова по-луксозен и секси е той. Колкото по-бледа, толкова по-мека и по-спокойна.

Стил голи рамене

Една от най-съблазнителните части на женското тяло. Да, да, не краката и не гърдите, а ключиците, раменете и врата. Затова, ако не сте в настроение да носите рокля, не се колебайте да изберете горнище или пуловер с голи рамене с дънки или панталон. Седейки срещу вас на маса в ресторант, мъж няма да може да откъсне очи от ключиците и врата ви.

Магията на белия пуловер

Ако нямате желание да се обличате специално, или отивате на пързалката, или се разхождате из града, не се колебайте да носите бял пуловер. Стилистите анкетираха много мъже, задавайки същия въпрос: „Каква беше жена ви, когато решихте да й предложите?“ Естествено, никой не си спомняше точно, но повечето говореха за белия пуловер. Ето защо, ако дълго време чакате пръстен от вашия мъж, опитайте магията на белия пуловер и какво ще стане, ако успее?

Парти с пижама

вкъщи ли сте? Вземете най-съблазнителното бельо, което имате. Е, колко време може да лежи в скрин?

Без дълго готвене на печката. Поръчайте храна за вкъщи, запалете свещи и налейте чаша шампанско.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *