Мода и Стил

Елегантни рокли от шифон за фигура плюс размер

coctail φόρεμα με πλαϊνά δαντέλα | eviza.gr

Творение с декоративен корсет
Често практикуван начин за оптично отслабване на фигурата е да обърнете внимание на бюста и линията на раменете. Ефектно завършеното деколте облекчава долните части на тялото и същевременно разкрива предимствата на фигурата, което се отразява добре и на стиловете от шифон. Декорациите по деколтето се появяват на класически, разкроен миди с изрязване на талията – важното е, че не трябва да е силно събрано в талията. Горнището е с корсет, изградена форма, така че да покрива изцяло бюста. Деколтето и презрамките на роклята са изработени от широка дантела, допълнително има ефектна бродерия на бюста, в етно, бароков стил, наподобяваща дантела. Дантелата и бродерията са с висок контраст, например черно, ако роклята е направена от прах шифон. Струва си да изберете аксесоари, които да съответстват на цвета на тези контрастни декорации.

Шифонена рокля с кармен деколте
Кармен воланът, зашит хоризонтално по деколтето и спуснат така, че свободните къси ръкави да се оформят ниско на раменете, също работи за разширяване на линията на раменете. Това решение е особено препоръчително за жени с масивен ханш, тъй като благодарение на волана долните части на тялото изглеждат по-тесни, а същевременно бюстът може да се разголи добре. Рокля с волани трябва да е доста дълга, а в долния ръб се появява допълнителна волана, въпреки че е много по-скромна от тази, която украсява деколтето. Το επίσημο φόρεμα от шифон е с пришит ластик на талията, така че нямате нужда от колан, но декоративно колие и висящи обеци ще ви бъдат много полезни.Лекотата на шифонената волана трябва да се подчертае с цвят – роклята е пастелна, с романтични цветя или малки точки.

Два модела
Свободната къса рокля от шифон е добра кройка, за да прикрие корема и да разкрие краката. Роклята е свободна, с волан в долната си част, а отстрани е леко скъсена, така че долният ръб на роклята образува лека дъга . Шифонът е с щампа на нежен десен в леко контрастиращи цветове като синьо и пастелно розово. Кокетката и ръкавите също са от шифон, но с различна щампа – трябва да е с малко по-голяма, по-изразителна форма, но цветовете са подобни. Разширената част е завършена с камуфлажна подплата, а контрастната кокетка и ръкавите са полупрозрачни, което прави свободното мини да изглежда леко и не удебелява ханша.

Трапецова рокля с една презрамка
Асиметричните рокли също са от полза за фигурата plus size. Добър пример за това е шифонена рокля с една презрамка – ако бюстът е малък, към полегато деколте може допълнително да се пришие ефирна шифонена волана. Трапецовото творение е с дължина под коляното и се откроява с изчистена, модерна линия, освен това е завършено с леко твърда фуста отдолу, благодарение на което роклята вече не прозира и запазва своята геометрична, отслабваща линия. Асиметричното творение от шифон е тъмно, но украсено с ярък, елегантен щампа на цветя. Изрязването на талията може да бъде завършено с тесен сатенен подгъв, но ако изпъкналият корем е проблем, по-добре е да се спрете на обикновен шев.Асиметричната кройка обграждаме с модерни аксесоари – те могат да бъдат ярки, но трябва да хармонират с флоралния принт върху шифона.

Плисирана рокля с ниска талия
Дългата рокля с ниска талия обикновено изисква стройна фигура, но благодарение на ефирния шифон подобна кройка може да бъде от полза и за фигура  plus size . На първо място, такава рокля не е прилепнала по тялото, а е свободна, но поради шифона не придава излишен обем. Талията е снижена и от тази линия започват тесни плисета, а горната част на роклята е гладка, закопчана с малки, плътно пришити копчета. Официалната рокля  може да бъде без ръкави, но моделите с дълги, прозрачни пуфове изглеждат по-добре. Отдолу има долна пола със семпла кройка, по-къса от φόρεμα σιφόν, която се отразява добре на линията на краката.Мръсните, приглушени пастелни цветове са най-подходящи за творения с ниска талия, но аксесоарите могат да бъдат тъмни и в екстравагантни цветове.

Мини с каскадни волани
Каскадно пришитите волани се удебеляват най-вече когато са пришити твърде плътно и завършват в най-дебелите обиколки, така че стайлингът ненужно привлича вниманието към недостатъците на фигурата. Отслабващата рокля  от шифон  има по-малко от тези волани и те са подредени така, че да моделират по-стройна фигура. Важен елемент от тоалета за отслабване е декоративната лента, пришита под бюста, благодарение на която талията изглежда по-вдлъбната. Деколтето на роклята е V-образно и се закопчава на бюста с декоративни копчета. Тази кройка може да бъде само на презрамки или с дълги, полупрозрачни пуфове с еластични ленти на маншетите . Разчупваме ефирната кройка с тъмно тъмносин цвят, а самият шифон може да е с декоративна, намачкана текстура.

Модерна рокля с буфи
Интересна кройка за фигура plus size е шифонена рокля с модерна кройка, прилепнала по тялото почти по цялата дължина. Шифонът прави подобна кройка да изглежда по-лека, но все пак е важно творението да има оформящи стрелички на талията и ханша . На едното бедро има висока цепка, завършена с хоризонтални панделки, което придава оригиналност на творението. Роклята трябва да е с дълбоко V-образно деколте. Ръкавите са дълги, бухнали, със стегнати маншети отдолу и не са с хастар като останалата част от роклята . Модерният стил се допълва от цвят, като студено лилаво или ледено розово, и минималистични аксесоари с метален блясък.

Шифон макси с отслабващи плисета
В минималистичен стил може да бъде и вечерна рокля от шифон. Разклешването започва от самия връх – творението няма шевове нито под бюста, нито в талията. Материята е прибрана в горната част, благодарение на деколтето, пристягащо се отзад на врата, а раменете са силно открити – от деколтето почти до талията има диагонални линии с отслабващи свойства. Тесни дълги плисета минават през центъра на роклята от шифон. На бюста те могат да бъдат частично зашити, което ще бъде допълнителна украса на роклята, можете също да подчертаете краищата на тези плисета с тесни, лъскави гарнитури. Най-подходящият цвят тук ще бъде доста тъмен, но вместо черно си струва да обърнете внимание например на гнило зелено или хладно, спокойно лилаво.

Рокля с геометричен принт
Геометричният принт не само ще направи ефирното творение по-модерно, но и такива шарки много ефектно ще отслабят фигурата. Щампата трябва да е издължена, сравнително правилна, в контрастни, елегантни цветове като черно, бяло и пудрово розово. Интересно решение ще бъде тоалет, който има само шарена пола, а горната част е гладка, приятен цвят, съвпадащ с щампата. Шарената част е разкроена, може да има и плисета, а горнището е в модерен стил, леко вталено по тялото, с лодка деколте и без ръкави. Роклята е изцяло завършена с щампа, има романтична кройка и е декорирана със скромни волани.

Официална рокля с пелерина от шифон
Не е задължително роклята да е изцяло от шифон. Кройките с пелерина от шифон се отразяват много добре на по-пълните силуети – самата рокля е от малко по-плътна, леко еластична материя. Роклята е с кройка права, талирана тръба или класически молив. Пелерината от шифон е много свободна, със или без ръкави, изящно завършена, например с голяма брошка, пристягаща деколтето, или с пайети и перлена украса. Пелерината е с диагонални плисета, които оптически отслабват фигурата. Може да бъде малко по-дълъг от роклята, с издължени ъгли или да завършва на талията, фокусирайки вниманието върху горните части на тялото . Пелерината от шифон обикновено е в същия цвят като роклята.

Модни съвети
Модната индустрия носи много креативни решения, завладяващи тенденции , редица вдъхновения и безброй възможности, които я превръщат в страст за много жени и мъже.

Знаем, че сред хилядите предложения, стилове, цветове и тенденции – възникващи наново и завръщащи се след години на забрава – наистина можете да се изгубите. Ето защо решихме да създадем място, където всяка жена ще намери стотици вдъхновения, съвети и съвети за всеки повод . Благодарение на тях ще ви бъде по-лесно да планирате мечтаното облекло всеки ден , за вечерта, за работа, за социална среща, разходка или страхотна гала и сватба. Искаме създаването на модерни, удобни и изящни тоалети да е още по-лесно, а да си играем с тенденциите – напълно приятно и безплатно.

Нашите модни съвети се основават на най-често срещаните съмнения и проблеми на съвременната жена, която иска да съчетае своя тип красота и фигура с правилните кройки , тенденции и дрескод. Ще ви помогнем да подчертаете силните си страни , ще анализираме предложения от най-големите дизайнери, ще предложим универсални щампи и ще направим така, че най-красивите творения да се появят в гардероба ви.

При нас никога няма да кажете, че „няма какво да облечете“!
Съвети от стилисти за ежедневно и вечерно облекло
Когато създаваме модни съвети, ние искаме да предадем знанията, вдъхновението и магията, които модната индустрия носи. Така че ще отговорим на въпроси като: как да се облечем за важно семейно събитие? Как да комбинирате аксесоари в зависимост от вида на красотата ? Кои кройки са безсмъртни и кои ще свършат с предстоящия сезон? Какво да носим на събитие, бизнес дрескод или бяла вратовръзка? Коя кройка ще подчертае най-добре бедрата или раменете ви? Използвайки достъпен език, шепа съвети и примери, ние ще ви представим решения, които можете да приложите и реализирате независимо от вашата възраст, размер или тип тяло.

Модните съвети, които създаваме, са базирани на най-новите и горещи тенденции – от сафари стил, през бохо, до висша мода. Разчитаме на универсалните съвети на стилистите, често разсейващи утвърдени митове. Вдъхновяваме се взаимно, търсейки универсални решения за любителите на минимализма и класическата елегантност – като от студиото на Коко Шанел. Позволяваме си малко екстравагантност и лудост. Ние свързваме всички любители на модата – както начинаещи, така и опитни, като им казваме какво да облекат и изберат за даден повод .

Вдъхновяващи модни съвети
Одри Хепбърн казваше, че „Модата заразява с нещо ново“. Според този цитат – ние вярваме, че силата на модерните тенденции и тоалети е взаимното вдъхновение, прекрачването на съществуващите граници, отвореността към новото и известна доза креативност, благодарение на които печелим най-красивите, емблематични стилове . Тази експлозивна смес и гореспоменатата „зараза“ доведоха до това, че съвременните жени носят дънки и добре скроени поли, животинските шарки се върнаха в полза, а сакото престана да бъде само мъжки атрибут.

Така че, ако не знаете какво да изберете за новогодишната нощ, сватбата на приятели, интервюто за работа или активната почивка – останете с нас за по-дълго и прочетете подготвените съвети на стилистите . Гарантираме, че нашите модни съвети ще ви помогнат да опознаете модата наново – благодарение на тях ще научите как правилният стайлинг може да ви вдъхне увереност.

Възползвайте се от нашите съвети , проверете конкретни предложения от магазин Евиза и се насладете напълно на магията, която ви дава прекрасният свят на модата !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *