Новини

Цветове и стилове от Grohe 2021 за дома или СПА – център

обзавеждане за баня и кухня | bg-maistor.com

Grohe 2023 обещава стилизиране на вашия дом с продукти, които предоставят много повече от просто функция. Новата гама от цветове и стил на смесители са вдъхновени от нововъзникващите тенденции на международните дизайнерски изложения.

Новата колекция Grohe 2023 предлага гама от цветове от Warm Sunset до Cool Sunrise, като същевременно предлага или полирано. Тези смесители също се предлагат в Super Steel и хром, за да ви позволят да ги персонализирате напълно според вашите изисквания.

Колекцията Essence е едновременно вълнуваща и изискана, с разнообразие от уникални цветове, които придават характер и лично докосване.

Цветове и стилове от Grohe Grohe предлага новата гама Eurocube, която предлага концепцията за управляемост на начина на живот чрез прави линии.

Grohe обазвеждане на баня | bg-maistor.com

Eurocube е една от новите гами продукти на Grohe, която предлага съвременен дизайн и висококачествени функционалности. В гамата Eurocube влизат различни продукти за баня и кухня, включително смесители за мивка Grohe, вана и душ, както и аксесоари за баня и кухня.

Смесителите от гамата Eurocube са с дизайн, който е характерен със своите изчистени линии и правоъгълна форма. Те са снабдени с множество функционалности, като например вградените технологии за спестяване на вода и управление на температурата.

Аксесоарите от гамата Eurocube също са с модерен дизайн и могат да се използват както в банята, така и в кухнята. Те включват различни модели кухненски смесители, както и аксесоари за монтаж на кухненски плотове и мивки.

В цялост, гамата Eurocube на Grohe е идеална за хора, които търсят качествени продукти с модерен дизайн и функционалности, които да отговарят на техните нужди в банята и кухнята.

Цветове и стилове от Grohe Concept може да ви помогне да създадете наистина зашеметяващ дизайн за вашия проект, като използвате най-новите продукти и тенденции. Посетете нашия зашеметяващ онлайн магазин – https://bg-maistor.com/. Нашият екип ще ви посъветва относно вашите „първоначални архитекти на оформлението на банята и насочващите размери на стаите“ и ще ви препоръчаме оптималното оформление на банята, за да създадете луксозни и изискани индивидуални бани.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *