Subscribe Now and Get Discount 10%

Be the first to learn about our latest trends

  Blog

  Новини

  Африкански плитки. Мода. Как да се грижим за тях

  [rt_retina_image img=“3522″ img_width=““ img_height=““ crop=“false“ img_align=““]

  Плитките не са нещо ново, що се отнася до прическите, но това определено не е спряло безброй звезди да ги носят на червения килим напоследък, както и още повече дизайнери да карат моделите си да ги носят по модните ривюта. Разбира се, това ни е вдъхновило да ги носим в ежедневието, но ако сте като нас, ние предпочитаме да ги правим плетенето по-опростено. Ако искате да качите едно ниво и да изпробвате млекарката, двойната холандска плитка и водопада, (вече сте се усвоили рибената опашка, защото … сте толкова добри), определено има още съвети и трикове, които могат да ви помогнат.

  Ефектните плитки, популярни сред афроамериканците, завладяха модните тенденции в косите още от началото на годината. Имитирайки коса, тази прическа е доста трудна за изпълнение, но много лесна за поддръжка през топлите месеци ни уверяват от салони „Магама“.

  Плитките могат да бъдат детайл, цялостна спортна прическа или акцент в изработването на друга плитка. От началото на тази година младите залагаха на две основни обърнати плитки, които се наричат още боксьорски плитки. Те имат леко бунтарско излъчване, а в същото време дългата коса е прибрана и не пречи на погледа.

  Има различни цветове канекалон, с който успешно можете, освен с красиви плитки да разнообразите прическата си и цветово. Тази година, в духа на световните тенденции при оцветяването на косата, е модерно плитките да са с омбре ефект или в два различни цвята. Разнообразието на тоновете варира от естествени натурални до най-крещящи неонови или така предпочитаните лилаво, сиво, розово и тюркоаз.

  Канекалонът не задържа вода, което улеснява миенето и сушенето на косата. За да запазят плитките добрия си вид през цялото време, е добре след измиване с мек шампоан за ежедневна грижа за косата, да се нанасят специални серуми за изкуствен материал или кристали за коса. Те ще направят плитките гладки и блестящи. Заради лесната си употреба и поддръжка канекалонът може да послужи и за ефектни панделки, нестандартни кокове, допълнителни плитки и др.

  Тази година ситните плитки и добавената изкуствена коса към тях са изключително модерни. Точно този тип прически са начинът да намалим вредата от топлинната обработка и да защитим косъма от неблагоприятните атмосферни условия.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  Shop
  Sidebar
  Wishlist
  0 items Cart
  My account