Новини

Шесте най-полезни аксесoсари за коса

[rt_retina_image img=“3525″ img_width=““ img_height=““ crop=“false“ img_align=““]

Шесте най-полезни аксесусар за коса Всички знаем, че косата на жената е нейната величествена слава, но тези шест аксесоари за коса могат да добавят необходимото усещане за всички празнични събития. Аксесоари за коса получават вниманието, което заслужават. Вижте тези шест тенденции, които ще видите в магазините тази година.

Големи ленти

Обикновените ленти обикновено се смятат за принадлежности за коса за млади момичета в училище, но времето определено е променено! От скъпоценни камъни до изпъстрени ленти за главата се виждат дори и на червените килими. Дизайнерите стават все по-креативни и иновативни и можете да намерите лента за глава за всякакви коси и събития.

Метални аксесоари

Те не са просто модна тенденция това лято, те са буквално бижута за вашата коса. Злато, сребро, бронз и мед, сигурно ще забележите, че този сезон, ще видите много метали, които украсяват главата на хората. Определено добавя малко на класа към всяко облекло, съгласен ли си?

 

Фиби

Фибите са най-добрия приятел на косата ви, те правят толкова много за нас. Задържайки тези плаващи линии, изваяйки сладки стилове и скривайки по-малко от ласкателните ни разделени краища. Но с най-добър приятел, честността е важна част от връзката и ние не искаме да го кажем, но фибите може да са наистина скучни. Въпреки това, фибите получават стил ъпгрейд! Ще видите фиби, използвани като декорация, оформящи различни модели и творчески дизайн.

Гребени

Готови ли сте за цветни листа, огньове и тиква? Всички тези неща ще са буквално писък .Това означава декоративен клон, птица и листовидни гребени, които можете да залепите във вашата коса, за да подправят всеки външен вид. Те изглеждат зашеметяващи в плетени стилове, нагоре и други. Допълнително предимство е, че поддържат прическата, за да изглежда елегантно. Просто и стилно!

Диадеми

Цветята в косaта винаги са придавали женственост и нежност, но сега са един големите фешън викове на пролетта. Ако иската да покажете бохемската или момичешката си страна, това е помощника ви за това. Цветната диадема е добавка към вуншния ви вид, с които не може да се сбърка. Ако пък сте привърженици на естествените материали, може да си изплетете венец от пролетни цветя.

Романтични меки лъкове и панделки

Лентите са се превърнали в основна тема за предстоящия сезон. Видяхме много блузи, ризи, рокли, обувки и чанти в новия сезон с лъкове и панделки, тъй като тези романтични акценти са въплътени в пролетните аксесоари за коса и са се превърнали в хипер-стилна тенденция. В Chanel представи извит металщифтове, които държат две опашки зад себе си, и Lanvin краси хлабави плитки красиви панделки. Черно панделки красят опашката в колекция Оскар де ла Рента, от Dior и Мария Katrantzou прости панделки превърне в иновативен аксесоар украсяване на косата назад.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *